Γενικά

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ 4 & 5 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Αναχωρήσεις : κ. Παρασκευή ( 4ήμερη ) / κ. Δευτέρα( 5ήμερη ) .

 

1η Μέρα :ΑΘΗΝΑ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για Βουδαπέστη , άφιξη και ξεκινάμε για την πρώτη γνωριμία με το ‘Παρίσι της Ανατολής’ ή ‘Μαργαριτάρι του Δούναβη’ όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την Βουδαπέστη. Θα δούμε οκτώ γέφυρες που συνδέουν την Βούδα με την Πέστη με καλύτερη την γέφυρα των Αλυσίδων, την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτήριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον Ιστορικό ναό του Αγ. Ματτία (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες), τον πύργο των Ψαράδων και το νησί Μαργαρίτα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας .Το βράδυ μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την Βουδαπέστη με την φωταγωγημένη γέφυρα των Λεόντων και τα ανάκτορα.

2η Μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τις κρυφές ομορφιές της μαγευτικής αυτής πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε το ζωολογικό κήπο, το παγοδρόμιο καθώς επίσης και το νησί της Μαργαρίτας πάνω στο Δούναβη. Για το απόγευμα προτείνουμε μια βόλτα στα καταστήματα της Vatci utca . Το βράδυ προτείνουμε δείπνο υπό τους ήχους των τσιγγάνικων βιολιών.

3η Μέρα : ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ ( Προαιρετική ) .

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο ελεύθερη μέρα .Προτείνουμε μια προαιρετική οδική εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη με πρώτη στάση στον Άγιο Ανδρέα-παράδεισο των καλλιτεχνών -, μετά στο Έστεργκομ όπου δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Στεφάνου-η ωραιότερη Καθολική Βασιλική της Ουγγαρίας και οι βασιλικοί τάφοι και τέλος το Βίσενγκραντ με το κάστρο του βασιλιά Ματθία , άλλοτε έδρα των Ούγγρων Βασιλιάδων. Επίσης , θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο διαμαντιών όπου θα ενημερωθούμε για την παραγωγική διαδικασία και αν θέλουμε να κάνουμε αγορές . Το βράδυ επιστροφή στην Βουδαπέστη και διανυκτέρευση .

4η Μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα , ελεύθερη μέρα και το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα .

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα .
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης
  • 3 η 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό( htlMercureBuda).
  • Ξενάγηση Βουδαπέστης με Ελληνόφωνο ξεναγό .

Σημ1: Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι των αεροδρομίων ( 140 E ) και οι προαιρετικές .

Σημ: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να τροποποιηθεί από τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Σημ3: Η 5ήμερη εκδρομή περιλαμβάνει μια επιπλέον ελεύθερη μέρα .

Ημέρες Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο Παιδικό
4 κ.Παρασκευή 375 425 289
5 κ.Δευτέρα 409 489 299

 

Διαθέσιμες αναχωρησεις

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες αναχωρήσεις αυτή τη στιγμή. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.